Jopa 2000 € korotonta lainaa

 

100 – 2000 € uusille asiakkaille ilman kuluja ja korkoja. Nosta lainaa tänään, ja maksa vasta ensi kuun viimeisenä päivänä. Kulut ja korot 0€.

 

Hae korotonta lainaa

Suomilimiitti

Hae koroton pikavippi Suomilimiitiltä

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta korotonta lainaa uusille asiakkailleen. Jos nostat uutena asiakkaana vaikkapa 500 € tilillesi ja maksat sen takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, ei lainanostoon lisätä kuluja tai korkoja. Korotonta lainaa voit saada uutena asiakkaana jopa 2000 €

Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.  Voit hakea lainaa heti netistä kätevän lainahakemuksen kautta. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja myönnetty luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Hae lainaa tästä!

Esimerkki: Uuden asiakkaan nostaessa lainaa 500€. Lainan nimellinen vuosikorko on 0%, ja todellinen kulut huomioiva vuosikorko 0%. Lainan takaisinmaksettava summa on 500€ maksaessa lainan takaisin yhdessä erässä. Jo olemassa olevan asiakkaan tai osamaksuasiakkaan lainojen todellinen vuosikorko on vähintään 134,02 % ja enintään 167,90 %.

Miten voin saada korotonta lainaa?

Suomilimiitti.fi tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 2000 euroa lainaa ilman korkoja tai kuluja. Jos lainaat siis 2000 euroa saat ensimmäisen laskun seuraavan kuun lopussa. Maksaessa koko avoimen lainan tällöin takaisin, on lainan todellinen vuosikorko pyöreät 0%. Toki lainan voi maksaa osissa, mutta tällöin lainaan lisätään kuukausittain korot.

Jos siis haluat korottoman lainan, kannattaa suunnata Suomilimiitti.fi sivustolle. Lainan hakeminen on helppoa ja rahat saat tilillesi jopa muutamissa minuuteissa!

Hakeminen on helppoa!

1. Täytä helppo ja nopea lainahakemus

Lainahakemuksen täytät muutamissa minuuteissa. Ei turhia liitteitä tai turhia kysymyksiä!

2. Odota luottopäätöstä

Saat luottopäätöksen muutamissa minuuteissa. Kätevää!

3. Nosta raha tilillesi 

Myönnetyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa rahan heti tilillesi. Raha on nostettavissa yleensä 15 minuutin sisällä!

{

“Näiden ”ilmainen laina” oli hyvä kokemus, muuten ei kokemusta. Kaikki pelasi kuten tarkoitus oli.”

“Hyvä ja nopea palvelu. Olen tyytyväinen."

“Koroton ja kuluton laina testattu, eikä mitään lisäkuluja ollut. Tarkoituksena varmaan saada asiakkaat myöhemmin ottamaan uutta lainaa sitten korkojen kanssa. Mutta aika hyvä palvelu asiakkaan kannalta jos jättää siihen yhteen ilmaiseen lainaan."

Lisää rahoitustarjouksia

Ferratum

Omalaina.fi

Joustoluotto

Suomilimiitti